اقتصاد آمریکا یک قدم تا فروپاشی - زیگورات
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

زیگورات

 

شما را به دوری از هوس سفارش می کنم که هوس به کوری فرا می خواند و آن گمراهی آخرت و دنیاست [امام علی علیه السلام]

 
 

مدیریت| ایمیل من

| خانه

پایین

?زمانی

چهارشنبه 87/8/8  ساعت 11:45 صبح

اقتصاد آمریکا یک قدم تا فروپاشی

هنگامی که گروه اقتصادی فعلی دولت آمریکا برای تداوم رشد اقتصادی سیاست تزریق پول به شبکه بانکی به منظور ارائه وام به مردم با هدف تحریک تقاضا را ادامه داد این اقدام دولت مردان از آنجا که این پول صرف واردات می شد اثر چاپ این پول­های بدون پشتوانه نا چیز بوده و تورم زا هم نبود. اما اکنون اوضاع تغییر کرده است دلارهای صادراتی آمریکا کانون اصلی رشد سریع اقتصادی کشورهای آسیایی خصوصاً چین و هند شدند. به عبارتی از آنجا که عرضه دلار در خارج از مرزهای ایالات متحده از میزان تقاضای کشورهای آسیایی فراتر رفت این کشورها دلار اضافی را به کشورهای غربی به صورت وام و اعتبار بازگرداندند. این مسئله بانکهی امریکایی و انگلیسی را قادر ساخت که بخش­های داخلی نظیر مسکن ، خودرو و دیگر مصارف عمومی کشورهای خود ، نقدینگی را از طریق وام تهیه کنند. اما  هر ساله بدهی های بانکها و موسسات مالی این کشورها افزایش یافت و متقابلاً هزینه بازپرداخت این بدهی ها نیز بیشتر شد. این مسئله اکنون به حدی رسیده که آمریکا دیگر نمی­تواند با استقراض فوری و استفاده از دلارهای سرگردان خارجی مشکل بدهی­های خود را مجدداً فرو بخواباند.

این بحران وقتی مشهود شد که بدهی­های انباشته شده از قبل به حد غیر قابل کنترلی رسید و هزینه بازپرداخت آن نیز افزایش یافت اما در مقابل سطح درآمد واقعی رشدی نداشت حتی به علت افزایش تورم سطح درآمدها کاهش یافت در نتیجه وام گیرندگان با توجه به کاهش سطح واقعی درآمدشان دیگر قادر به باز پرداخت وامهای خود یا پرداخت جرائم دیرکرد نبودند. متعاقباً موسسات مالی که به آسانی به این عده وام داده­اند اکنون قادر به وصول مطالبات خود نیستند . وام گیرندگانی هم که قادر به بازپرداخت بدهی­های خود نیستند یکی پس از دیگری اعلام ورشکستگی می­کنند.

این مسئله باعث شد موسسات مالی مجبور شوند برای جبران زیان های خودبرای مصادره اموال بدهکاران اقدام کنندکه عدم توفیق در این راهکار نیز موجب شدموسسات مالی امریکایی به طلبکاران خارجی خود اعلام کنند که قادر به بازپرداخت مطالبات آنان نیستند این مشکل و وقتی بدتر شد که بسیاری از موسسات مالی با تکیه بر وثایقی که از وام گیرندگان دریافت کرده بودند اقدام به سرمایه گذاری در بازار اوراق بهادار کردند و  مشکلی که الان بروز کرده این است که با سقوط ارزش دارایی های مالی و اوراق بهادار این موسسات مالی از لحاظ فنی ورشکسته شده­اند.

بنابراین بانک مرکزی آمریکا برای ممانعت از ورشکستگی حقوقی این موسسات اقدام به چاپ پول کرد و آن را در اختیار بانک ها قرار داد تا همچنان به مصرف کنندگان وام دهند تا بدین طریق از سقوط اقتصاد آمریکا جلوگیری کند،چرا که در غیر این صورت ورشکستگی بانکهای تجاری و مصرف کنندگان دور از انتظار نبود. اما درصورتی که این بحران بی اعتمادی جهانی نسبت به اقتصاد آمریکا همچنان ادامه داشته باشد سقوط این کشور دور از ذهن به نظر نمی رسد


نظر شما( )

لیست کل یادداشت های این وبلاگ

آرگ
نی زن
[عناوین آرشیوشده]

بالا

  [ خانه| مدیریت| ایمیل من| پارسی بلاگ| شناسنامه ]

بازدید

169479

بازدید امروز

62

بازدید دیروز

177


 RSS 


 درباره خودم


 لوگوی وبلاگ

زیگورات

 اوقات شرعی

 فهرست موضوعی یادداشت ها

 آرشیو

مهرماه 87
آبان ماه 87

لوگوی دوستان


اشتراک